Procurement

This section is only available in Bahasa Malaysia. Information contained herein is solely for local suppliers registered with the relevant authorities and Tourism Malaysia.

Kenyataan Tawaran Sebutharga

Kontraktor/syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di bawah kod bidang berkaitan (bagi Perolehan Bekalan & Perkhidmatan) atau berdaftar dengan CIDB dan mempunyai SPKK mengikut kategori dan pengkhususan yang berkenaan (bagi Perolehan Kerja) adalah dipelawa untuk menyertai sebut harga berikut.

Sebutharga Am

NO SEBUTHARGA: TM/PK2020/NYATAKAN NO. KENDERAAN
PELUPUSAN ASET ALIH
TARIKH BUKA
06/07/2020
TARIKH TUTUP
14/07/2020 (sebelum / pada jam 12:00 tengah hari)
KOD BIDANG
SPESIFIKASI
BORANG TAWARAN SEBUT HARGA
MAKLUMAT TAMBAHAN
Aset boleh dilihat pada 6 JULAI 2020 dan/hingga 13 JULAI 2020 (kecuali Sabtu & Ahad) di antara jam 9.00 PAGI hingga 4.00 PETANG. Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi En. Raja Azlan Putra di talian 03-8891 8982.

Sebutharga Percetakan

Syarikat percetakan bumiputera yang berdaftar dengan kementerian kewangan, kementerian pelancongan malaysia dan persatuan pengusaha percetakan melayu malaysia dijemput untuk mengemukakan tawaran kerja mencetak berikut:

Tiada Rekod

Sebutharga Penerbitan

Tiada Rekod

Keputusan Sebutharga

Sebutharga Am

Tiada Rekod

Sebutharga Percetakan

Tiada Rekod

Sebutharga Penerbitan

Tiada Rekod

Kenyataan Tawaran Tender

Tender adalah dipelawa daripada kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia yang berpengalaman dan masih sah tempoh pendaftarannya untuk perkhidmatan berikut.

Tiada Rekod

Keputusan Tender

Tiada Rekod

Copyright © 2018 Malaysia Tourism Promotion Board (MTPB). All Rights Reserved. View Our Terms of Use